Selfstorage Assen

Woont u in Assen en bent u op zoek naar extra opslagruimte? Dan is Selfstorage Zuidlaren de plek voor u! U rijdt al in 22 minuten van Assen naar onze opslag in Zuidlaren. We maken het u extra makkelijk, want u kunt vooraf online u opslagbox boeken. Dan kunt bij aankomst dus gelijk uw spullen de de opslagruimte opslaan. Bij ons liggen uw spullen droog en beveiligd opgeslagen.

Opslagruimte Assen

Voor inwoners en bedrijven uit Assen is Selfstorage Zuidlaren helemaal geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. Wij hebben voor u de oplossing voor het opslaan van uw spullen bijvoorbeeld bij verhuizing, als u toch een extra stukje zolder mist of voor het opslaan van seizoensproducten. Maar ook voor zakelijke klanten is onze selfstorage geschikt. Moet u extra voorraad of materialen opslaan? Dat kan bij ons. Daarnaast kunt u bij ons bedrijfsunits en kantoorruimtes huren. En ook voor ZZP’ers hebben we speciale units.

 

Bereikbaarheid vanuit Assen

Gelegen naast de N386 zijn onze opslagboxen makkelijk en snel bereikbaar. U kunt op onze website kijken voor meer informatie of neem contact met ons op bij andere vragen.