Over ons

Self Storage Zuidlaren

Over ons

Self Storage Zuidlaren is een jong bedrijf met een moderne visie op het aanbieden van opslag- en bedrijfsruimte. In het voorjaar van 2022 opende het bedrijf haar deuren voor zowel particulieren als bedrijven welke op zoek zijn naar extra tijdelijke of langdurige opslagruimte.

Ondanks dat Self Storage Zuidlaren in 2022 officieel is geopend, heeft het bedrijf al een langere voorgeschiedenis en vindt haar roots in het familie bedrijf Tanja Verhuur BV.

In november 2021 is de bouw van de Self Storage van start gegaan. In een deel van het pand aan de Havenstraat 14 in Zuidlaren is een verdieping gebouwd. Er zijn 180 opslagboxen gebouwd in diverse maten variërend van 1,8 M3 tot 67 M3. De Self Storage is ingericht met de nieuwste voorzieningen. Alles is volledig zelfvoorzienend zo kan de klant de gewenste opslag box kiezen en huren via de website en krijgt hij de benodigde informatie via email en sms. De klant kan het pand betreden via een automatische hefdeur. Men kan binnen op twee plaatsen laden en lossen. Er is zelfs de mogelijkheid voor het inrijden van busjes in het laad dok. Er zijn ruime parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er een goederenlift aanwezig om gemakkelijk goederen naar de boxen op de eerste etage te brengen. Klanten kunnen gebruik maken van de aanwezige transportkarretjes. Er is 24/7 camera toezicht en klanten kunnen 7 dagen per week van 06.00 uur tot 23.00 uur terecht bij hun opslag box.

Wij heten u van harte welkom bij Self Storage Zuidlaren!

 

Bent u op zoek naar extra opslag? Boek gelijk een opslagbox via onze website. Of kijk hier voor meer informatie over onze selfstorages.

over ons