Selfstorage Groningen

U slaat uw spullen droog, warm en beveiligd op in de opslagruimtes van Selfstorage Zuidlaren. Onze selfstorage is goed te bereiken vanuit Groningen, u bent namelijk al met 30 minuten via de A8 en de E232 of via de A7 en de N386 in Zuidlaren. En eenmaal daar kunt u gelijk door naar uw opslagbox. U kunt namelijk vooraf via onze website al een box kiezen en boeken. Extra makkelijk! Twijfelt u over de grootte van uw opslagruimte? Gebruik onze ruimte calculator.

Onze opslagruimtes zijn geschikt voor zowel particuliere huurders als zakelijke klanten. Heeft u een extra opslag nodig voor als u gaat verhuizen of wilt u uw seizoensartikelen opslaan? Selfstorage Zuidlaren heeft de juiste opslagruimtes voor u. Of bent u een ondernemer met extra voorraad of materiaal dat u wilt opslaan? Ook dan is onze selfstorage de plek voor u. U kunt bij ons tijdelijk extra opslagruimte huren, maar ook voor een langere periode. Huren kan namelijk al vanaf één maand en is vervolgens iedere maand opzegbaar. Daarnaast verhuren wij bedrijfsunits, kantoorruimtes en ook voor ZZP’ers hebben we speciale units.

 

Bereikbaarheid vanuit Groningen

Gelegen naast de N386 zijn onze opslagboxen makkelijk en snel bereikbaar. U kunt op onze website kijken voor meer informatie of neem contact met ons op bij andere vragen.