Selfstorage Stadskanaal

Woont u in Stadskanaal en bent u op zoek naar extra opslagruimte? Dan is Selfstorage Zuidlaren de plek! In minder dan een half uur rijdt u al van Stadskanaal naar onze opslag in Zuidlaren. We maken het u extra makkelijk, want u kunt vooraf online u opslagbox al boeken. U kunt dus bij aankomst gelijk uw spullen in de opslagruimte opslaan.

Voor inwoners en bedrijven uit Stadskanaal is Selfstorage Zuidlaren helemaal geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. Wij hebben voor u de oplossing voor het opslaan van uw spullen bijvoorbeeld bij verhuizing, als u toch een extra stukje zolder mist of voor seizoensproducten. Ook voor zakelijke klanten is onze selfstorage geschikt. Moet u extra voorraad of materialen opslaan? Dat kan bij ons. Daarnaast kunt u bij ons bedrijfsunits en kantoorruimtes huren. En ook voor ZZP’ers hebben we speciale units.

 

Bereikbaarheid vanuit Stadskanaal

Gelegen naast de N386 zijn onze opslagboxen makkelijk en snel bereikbaar. Bij ons liggen uw spullen droog en beveiligd opgeslagen. U kunt op onze website kijken voor meer informatie of neem contact met ons op bij andere vragen.