Als u extra (tijdelijke) opslagruimte nodig heeft voor als u bijvoorbeeld gaat verhuizen, op reis gaat, gezinsuitbreiding krijgt, gaat samenwonen of om uw seizoensspullen op te bergen, is het prettig om uw spullen te kunnen opslaan op een betrouwbare opslag locatie in uw woonomgeving. Bij Self Storage Zuidlaren huurt u gemakkelijk deze extra opslagruimte online.

Nu u er voor gekozen heeft om een opslag unit te gaan huren bij Self Storage Zuidlaren, is het voor u belangrijk om in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig zal hebben. Denk goed na over welke spullen u nu en in de toekomst wilt gaan opslaan in uw opslagbox. U kunt via de website van Self Storage Zuidlaren gratis gebruik maken van de Ruimtecalculator. Door in de vullen welke spullen u zou willen gaan opslaan berekent de ruimtecalculator hoeveel opslagruimte u ongeveer nodig zal hebben, kies nu het juiste formaat en huur een unit

Als u de gewenste opslagbox gekozen heeft loont het om zo efficiënt mogelijk de door u gehuurde ruimte te gaan indelen. Wij geven u de volgende opslagtips om optimaal van uw opslag unit gebruik te maken:

  • Bepaal de indeling van uw opslagbox: Voor dat u spullen in uw opslagbox gaat zetten is het handig om een indeling te maken waar welke spullen het beste geplaatst kunnen worden. Bedenk welke spullen u vooraan zet, bijvoorbeeld omdat u deze spullen vaker nodig zal hebben.
  • Zorg voor goed vervoer: vervoer uw spullen zo geordend mogelijk zodat u bij het uitladen bij de selfstorage locatie in Zuidlaren efficiënt en snel uw spullen in uw box kunt plaatsen. Bij Self Storage Zuidlaren kunt u overdekt laden en lossen en zijn er transportkarren aanwezig om uw spullen gemakkelijk naar uw opslagbox te vervoeren. Met de aanwezige goederenlift brengt u uw spullen ook op de eerste etage gemakkelijk naar uw unit.
  • Verpak uw spullen goed: zorg voor goed verpakkingsmateriaal om uw spullen in op te slaan. Gebruik stevige dozen die goed te stapelen zijn om zo goed mogelijk van de opslagruimte gebruik te maken. Gebruik speciale kledingdozen of hoezen om uw kleding veilig op te bergen. Bescherm ook grote spullen zoals matrassen en meubilair. Verpak uw spullen in bijvoorbeeld beschermfolie of in een hoes.
  • Benut uw ruimte goed: gebruik de hoogte van uw opslagunit zo goed mogelijk door uw spullen in uw opslagbox te stapelen. Bewaar kleine spullen in gemakkelijk stapelbare verhuisdozen. Zet zware en stevige spullen onderaan. Pak breekbare spullen in en plaats deze bovenaan.
  • Schrijf op wat u opslaat: label uw verhuisdozen wat er in zit zodat u gemakkelijk kan vinden wat u zoekt in uw opslagbox.
  • Haal batterijen uit opgeslagen apparaten zodat ze niet kunnen gaan lekken.
  • Doorgang: zorg dat u een doorgang openlaat in de opslagruimte om gemakkelijk bij uw spullen te kunnen.

Nu kunt u aan de slag met het opslaan van uw spullen in uw opslagbox bij Self Storage Zuidlaren. Wij wensen u veel succes, mochten er vragen zijn neem dan contact met ons op.